waarom stinkt de ene zijn poep meer dan de ander?

ik kwam er een keer achter dat iemand veel meer stinkt dan mij. want hij kwam van de wc en ik ging er in en het stonk verschrikkelijk. waarom?

Weet jij het antwoord?

/2500

zoals de andere antwoorder als zei :) je poep van jezelf ruikt iets beter dan die van een ander. Dat is ook zo bij scheten en je zweetgeur. De geur van poep kan ook met de levensstijl van deze persoon te maken hebben. Als je veel McDonalds en vetrijke dingen eet kan je dit zien aan je poep. De geur van een gezonde poep is licht en blijft maar een 5 minuten hangen. De perfecte vorm is een worst. Want in dat ongezonde eten zitten veel afvalstoffen en die moeten er natuurlijk uit met een geur waar je van omvalt.

Naast eetgewoonten en zaken als roken en drinken hebben ook bacteriën invloed op de geur. Ieder mens heeft verschillende stammen bacteriën in zijn spijsverteringskanaal die ook weer anders reageren op het voedsel wat wordt gegeten. De een kan daarom zonder problemen witte of bruine bonen eten terwijl de ander daar flink winderig van wordt.

Ook is het zo dat wanneer je zelf naar de wc gaat, je langzaam aan je eigen luchtje "went", terwijl wanneer je de wc inloopt en er is net iemand geweest, dan krijg je de volle laag.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100