Is er inmiddels een wetenschappelijke verklaring waarom er oa vorig jaar dode vogels uit de lucht vielen?

Dit gebeurde dus op meerdere plaatsen in de wereld waaronder Zweden, Amerika, Italie en Engeland.
Naast vogels waren er ook vissen en krabben die in die periode ineens stierven.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

op deze link zie je 10 mogelijke oorzaken. Zelf heb ik over t Haarp Project gehoord... 1) reguliere verklaringen 2)schokgolven door meteorieten 3)wapentesten 4. Aardbevingen en oplosmiddel Corexit 5. Genetisch gemanipuleerde gewassen / elektromagnetische vervuiling 6. Project Blue Beam 7. Chemtrails / Geo-engineering 8. Geomagnetische veranderingen en minder zuurstof 9. Een eigen theorie: het stoppen van de Golfstroom 10. 'Het einde is zeer nabij' Sommigen klinken logisch, anderen vergezocht, maar ja, t verschijnsel is ook zeer vreemd. Wat het nou echt precies is, zullen we voorlopig nog niet weten vrees ik... Toegevoegd na 7 minuten: op dezelfde site, in t forum gedeelte: Dit is het lijstje tot nu toe: Duizenden vissen drijven rond in Florida na een koudegolf 200 vogels zijn dood gevonden naast een viaduct in Texas 50 dode spreeuwen dood gevonden in een stadstraat in Zweden 100 ton sardientjes en andere vissoorten spoelen aan op de Braziliaanse kust En in Groot Britannië worden zo’n 40,000 duivelskrabben op het strand gevonden. 450 roodvleugel merels, spreeuwen en andere vogels langs ‘n snelweg in Baton Rouge, Louisiana 3,000 merels op daken en wegen in het kleine plaatsje Beebe, Arkansas Duizenden drumvissen worden gevonden op een 30 km lange oever van de Arkansas River 10.000 den kleine visjes spoelen aan in Chesapeake Bay, Maryland Duizenden dode vissen drijven in een kreek in het warme Florida Honderden ‘snappers’ (vis) worden dood gevonden in Nieuw Zeeland

Bronnen:
http://xandernieuws.punt.nl/?id=617823&r=1

De duizenden dode vogels die op 1 januari uit de lucht kwamen vallen boven het stadje Beebe in de Amerikaanse staat Arkansas, zijn gestorven door angst. Dat hebben hoge verantwoordelijken van de veterinaire diensten van Arkansas gemeld. De mysterieuze vogelregen begon al op oudejaarsavond. Volgens de lokale autoriteiten in de zuidelijke staat lagen de straten van het stadje bezaaid met meer dan vijfduizend vogels. "We zijn nu nagenoeg zeker dat een trauma aan de basis van hun dood lag", aldus George Badley van de veterinaire dienst. Toegevoegd na 2 minuten: Enkele dagen geleden stortten duizenden vogels neer in de Amerikaanse staat Arkansas. Ook in Louisiana vielen 500 vogels uit de lucht. Een theorie was dat de vogels getraumatiseerd waren door nieuwjaarsvuurwerk.

Bronnen:
http://www.hln.be/hln/nl/2661/Bedreigde-Di...
http://www.knack.be/nieuws/wetenschap/voge...

Als veel vogels tegelijkertijd dood uit de lucht vallen, dan heeft dat bijna altijd te maken met het weer: een stevige onweer- of hagelbui kan voor heel wat dode vogels zorgen. Een dag voordat de vogels in Arkansas neerstortten teisterden tornado’s die staat.

Bronnen:
http://www.nrc.nl/nieuws/2011/01/05/vogels...
http://www.vogelbescherming.nl/actueel/nie...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100