wat betekent het als je ringvinger langer is dan je wijsvinger, of andersom?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Niets, dat is genetisch vastgelegd. Toegevoegd na 6 minuten: Er is veel onzin over verteld, meestal dat hele lange ringvingers komen door een verhoogd testosterongehalte. Korte ringvingers zouden dan te maken hebben met een laag testosterongehalte. Bij vrouwen zou de wijsvinger daarom vaker langer zijn dan de ringvinger dan bij mannen het geval is. Dit idee komt uit de koker van Manning en het is de vraag hoe betrouwbaar zijn eigen onderzoekjes zijn. Maar het levert wel leuke verjaardagen op door dit ter sprake te brengen. Toegevoegd na 9 minuten: Afgelopen zondag is dit ook aan de orde geweest in de serie Beagle n.a.v. onderzoeken door Buunk. Op uitzending gemist vast nog wel terug te zien. Toegevoegd na 18 minuten: Ik heb hieronder wat leuke artikelen voor je opgezocht. Het zijn allemaal semi- wetenschappelijke experimenten vanuit de psychologie en volgens mij allemaal gebasseerd op Manning's uitspraken. De volgende studies tonen aan dat de lengte overerfbaar is: Paul SN, Kato BS, Hunkin JL, Vivekanandan S, Spector TD (December 2006). "The big finger: the second to fourth digit ratio is a predictor of sporting ability in women". British Journal of Sports Medicine 40 (12): 981–3. doi:10.1136/bjsm.2006.027193. PMID 17008344. Gobrogge, K.L., S.M.Breedlove & K.L.Klump (2008). "Genetic and environmental influences on 2d:4d finger length ratios: a study of monozygotic and dizygotic male and female twins.". Archives Sexual Behavior 37: 112-118. PMID 18074216.

Bronnen:
http://en.wikipedia.org/wiki/Digit_ratio
http://noorderlicht.vpro.nl/artikelen/42755784/
http://www.depers.nl/wetenschap/348621/Fli...
http://www.hartenziel.nl/artikel/seks_en_d...
http://www.psychologiemagazine.nl/web/Arti...

Lees onderstaande en bepaal voor jezelf welke waarde je eraan hecht: http://forums.marokko.nl/archive/index.php/t-1111476.html

Is je ringvinger langer dan je wijsvinger? Dan ben je hoogstwaarschijnlijk een man. Hoe hoger de ringvinger uitsteekt boven de wijsvinger, des te hoger het niveau van het mannelijk hormoon testosteron, zo lijkt het. Wetenschappers geven als mogelijke verklaring dat de verhouding wordt bepaald door blootstelling aan testosteron in de baarmoeder. Dat zou best kunnen kloppen, maar daarmee is het laatste woord over testosteron nog niet gesproken. Over je huidige hormoonhuis- houding zegt het namelijk weinig. Want dat is constant aan schommelingen onderhevig, de waarden kunnen zelfs binnen één dag behoorlijk variëren. Een blik op een mooie vrouw is bijvoorbeeld al genoeg om de testosteronspiegel te laten stijgen.

Bronnen:
http://www.elseviergezondheidszorg.nl/5263...

Men stelt dat een man met een langere ringvinger dan zijn middelvinger vruchtbaarder is dan gemiddeld.

Om het weer eens van een andere kant te bekijken: Duim=de mate van wil en energie om het "bevel" te laten opvolgen Wijsvinger= ik gevoelens en de wijze van uitdragen ervan Middelvinger=realiteitszin en rechtschapenheid Ringvinger=ongebondenheid, van het leven kunnen genieten, artisticiteit Pink=sociaal gevoel, behoefte communicatie en zakelijke handigheid Hoe langer de vinger des te sterker de eigenschap van de vinger tot uitdrukking komt.

Bronnen:
members lycos handlezendl2

Dat je middelvinger te kort is!

dat beteken eigenlijk niets speciaals.

Het betekent dat je ringvinger langer is dan je wijsvinger, of andersom. Het betekent net zoveel als dat het de ene dag mooier weer is als de andere: het betekent niks en je kunt er ook niks aan veranderen. Niets om je zorgen over te maken!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100