hoe kan je je botten 'steviger' maken ?

want ik zie wel eens op tv van die gasten die slaan met hun armen een berg stenen door midden, maar als een 'doorsnee' persoon dat zou doen, zouden z'n armen breken, dus hoe zorg je dat het niet gebeurt ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het bot structuur is een beetje als gaas, elke keer komt er een scheurtje in het "gaas", het lichaam repareert dit en maakt het "gaas" een beetje dikker.

Die mensen hebben de juiste techniek geleerd, niet dat ze andere botten hebben ofzo.

dat komt omdat een normaal iemand niet weet hóe hij precies moet slaan. deze mensen hebben er ook jaren op getraind om dit te kunnen. je moet voldoende kracht hebben en er recht op slaan

Ja je kan je botten wel degelijk sterker maken. Door veel melk te drinken en veel buiten te zijn (door het UV licht van de zon wordt namelijk door je huid vitame D gemaakt). De mensen die jij in je voorbeeld noemt, hebben hier erg veel op getraind. Bovendien slaan ze met een speciale techniek, ook zijn hun spieren in hun arm wat dikker en sterker zodat ze juist niks breken. Het oppervlak van het voorwerp wat ze kapot slaan met de hand of arm is vaak groter dan het oppervlak van de arm of hand. Dit alles zorgt er zo'n beetje voor dat je, je armen niet breekt of ernstige verwonden, kneuzingen of breuken hebt.

wat er bovenstaat is eigenlijk al je antwoord. kalktabletten zijn ook goed voor je botten, maar dit helpt niet bij stenen door midden slaan

Die gasten hebben een mentale kracht waarmee ze steen doormidden slaan, heeft niets met spieren of botten te maken. Sterkere botten krijg je niet door melk te drinken. Wel door bijv. iedere dag touwtje springen (ook goed voor de conditie). Veel bladgroenten eten is ook heel goed voor de botten.

Bewegen, bewegen en beweging en daarbij voldoende kalkrijk voedsel innemen. Dus geen pillen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100