Wat kan dit zijn geweest?

Wij kwamen gisteravond om half 10 thuis. Toen we voor onze voordeur stonden zagen we 2 heldere lichten aan de hemel met de kleur van van die natriumlampen die langs de snelwegen staan. Eerst dacht ik aan 2 vliegtuigen, toen aan satellieten. Tot onze stomme verbazing beschreef het ene licht heel langzaam een cirkel om het andere licht dat ook bewoog, naar rechts, maar nog veel langzamer ging dan het eerste. Wat kan dat zijn geweest?

Weet jij het antwoord?

/2500

dat is de definitie van een "ufo".

het zou een helicopter met zoeklichten kunnen zijn

misschien wensballons?

Nou kijk. Ik dacht eerst dat is de ufo, maar is niet zo. Is zeg maar dat de engelen die moeten ook van ergens daan komen, en vandaar. Dan zijn de verschillende merken engel, staat alles in de bijbel met de cherubijn en de serafijm en meer daarvan, die allemaal de eigen kleurtje verlicht hebben maar weet niet precies welke met wat. Maar dan de gedrag die je beschrijven, dat is de engelen die zijn bezig met de paringsdans vanwege dat net als de vogeltjes om te verleid mekaar.

het kunnen van die grote lampen zijn geweest bij een disco. ik heb het zelf ook weleens meegemaakt dat ik twee lichten in de lucht zag, bleken ook van die straallichten te zijn van een disco, die bewegen heen en weer.die disco stond echt kilometers verder dan waar ik de lichten zag. Die worden soms gebruikt om even de aandacht er op te vestigen

Het zijn mogelijk aziatische lampionnen. Die werken als luchtballonnen, met een vlam die erin aansteekt zodat ze opstijgen en allerlei bewegingen maken, heel langzaam. Of het zijn ufo's. En aan de kleur en de bewegingen te zien komen ze uit de regio rond Orion. Het is niet gevaarlijk, want de bemanning is ondanks hybernate vliegen zo oud geworden tijdens de reis, dat ze weinig kunnen uitrichten.

Een ruimteschip met aliens, op zoek naar mensen waar ze allerlei experimenten op uit wilden uitvoeren. :)

Zolang het niet geïndentificeerd is en schijnt te vliegen is het inderdaad voorlopig een UFO. Het was 21.30 ,dus licht schemerig ,was het bewolkt of helder? Woont U in de buurt van een stad ? Boerenbuiten? Bij een haven? Bij de zee? Zag U het 'object' boven of eerder aan de horizon? Allemaal dingen die moeten geweten worden om dit mysterie te helpen oplossen. Het kan een vliegtuig of wentelwiek geweest zijn ,waarom niet? (ook vliegtuigen maken cirkels vóór het landen Het schijnen op een wolk van een of andere dancing lijkt mij uitgesloten door he schemering en het uur . Satellieten ....moet het helder zijn en sterrendonker zijn en volgen een bijna onzichtbaar kromme lijn (visueel recht) Aan de hemel en bij een weerballon zou U maar 1 lichtje zien. Een luchtspiegeling van lichten in de haven? Ik denk dat voorlopig hier niemand aan uit geraakt.....wij hebbe meer facts en meer figures nodig.

Als het bewolkt was op dat moment, kan het de reflectie van schijnwerpers op de wolken zijn geweest.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100