Welk ecosysteem zou geschikt zijn voor op de planeet Mars?

zou op Mars een aquatisch of een terrestrisch ecosysteem beter van toepassing zijn? Ik moet voor school een ecosysteem ontwerpen op voor op mars en weet niet echt welke richting hiermee moet opgaan. Ik hoop dat jullie kunnen helpen

Weet jij het antwoord?

/2500

Aangezien er (nog) geen zeeën zijn te bekennen op de Rode Planeet lijkt het meest logische om een terrestrisch ecosysteem te gaan bouwen.

Recent zou er sprake zijn van het feit dat er op mars een grote zee moet zijn geweest. Als ik je zeggen mag, ga dan uit van een ecosysteem dat was en dat is. Vul de leemten in met je vast rijke fantasie en ik denk dat je iets moois kunt maken. Denk aan Marswezen die sterven van de dorst aan het eind der tijd toen de grote Oceaan(als het al waar is) opdroogde. Wat zou daaraan zijn vooraf gegaan?? En wat kwam er?? Behalve de aardse ruimte(Mars)onderzoeker? Men gaat er vanuit, dat het mogelijk moet zijn (bijna ondenkbaar van niet...) dat er elders in de ruimte een vorm van menselijk leven zou moeten zijn. Zouden die levensvormen naar de aarde zijn gevlucht???

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100