hoe lang kunnen astronauten in de ruimte blijven(in een raket)?

hoe lang kunnen de astronauten in de ruimte (in een raket) blijven en waarom zolang?

Weet jij het antwoord?

/2500

Totdat 't eten en/of de zuurstof op is, totdat iemand van ouderdom sterft, totdat er een ongelukje gebeurt, etc... Enfin, lang genoeg om planeten bij andere sterren te bevolken (denk aan tijd-dilatatie).

Eindeloos, dan zijn ze waarschijnlijk niet meer in leven, maar dat was je vraag niet. ;)

Ze kunnen blijven tot er geen zuurstof/eten/drinken meer is. Als ze genoeg meenemen kunnen ze jaren blijven. Hun spieren zullen wel afnemen en ze zullen er fysiek dus niet op vooruit gaan. Michael Lopez-Alegria is 215 dagen in de ruimte geweest en Valeriy Polyakov zelfs 437 dagen

Oneindig lang.

Relatief kort, de Russen hebben het iets meer dan een jaar vol gehouden. Het grootste probleem is het gebrek aan zwaartekracht wat de botstructuur afbreekt, daarnaast doet de straling v/d zon ook niet echt goed aan je gestel.

In principe zolang de leef voorraad strekt.Maar ik ben bang dat het maximaal met hangen en wurgen 3 jaar zal zijn.Net lang genoeg om een retourtje naar mars te maken.Er is uiteindelijk te veel schadelijke straling in de ruimte om het langer uit te zingen.En het gebrek aan zwaarte kracht is slecht.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100