Hoe afhankelijk zijn wij van de planeten in ons zonnestelsel, wat als Mars of Neptunus verdwijnt?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

We zijn in zoverre afhankelijk van deze planeten dat deze krachten uitoefenen op onder andere onze planeet. Dus als andere planeten verdwijnen dan zal onze baan om de zon & door het zonnestelsel beingvloedt worden. Ik ben geen asatro-fysicus, en kan niet inschatten hoe serieus die effecten zullen zin (OF we slechts kleine schommelingen meer of minder krijgen, of dat we compleet uit onze baan vliegen).

Daar zouden we erg weinig van merken, behalve als Jupiter verdwijnt; die is een soort ruimte-puin stofzuiger voor ons. Als Jupiter er niet was, zo is de verwachting, dan zouden wij wat meer inslagen moeten verwerken.

Dit zou een ongekende klap in het gezicht van de astrologen zijn. Zij moeten dan helemaal opnieuw beginnen. Vele eeuwen werk kan de papiervernietiger in.

Dan zien we ze niet meer in de nachtelijke hemel... Meer niet... En de astrologen hebben een probleem met hun horoscopen... Maar normale mensen hebben nergens last van als er die niet meer zouden zijn... Dus wij zijn er niet van afhankelijk, nog niet...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100