wat kan deze ster zijn, met de kleur van rood wit en blauw?

als ik nu naar buiten kijk dan zie ik een ster die van kleur veranderd. hij flikkert van rood naar blauw en wit. de andere sterren flikkeren ook, maar die blijven wit. de ster staat in het zuidwesten. ik heb met de verrekijker gekeken maar zag niks, en zelfs met de sterrenkijker, maar het bleef een raadsel.

wie weet wat dit kan zijn?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

hey neefiej! lol jij ook hier?^^ van wat ik me heb laten vertellen zou het mars kunnen zijn. de planeet is rood achtig, en de donkere plekken kunnen blauwig tot zwart waargenomen worden. een vriendin wees em gisteravond ook al aan en ik vond hem ook al een flikkerend beeld brengen. er draaien ook 2 manen omheen, Phobos en Deimos, welke grijzig zijn. misschien dat we dankzij de focus van onze ogen een flikkerend effect zien omdat we tussen de lichtbronnen schakelen? grote kans dat dit de hemellichaam(en) kan zijn die je gespot hebt:) iemand die kan confirmen?:)

Bronnen:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Mars_(planeet)

Mars staat ongeveer in het Zuid Westen . Ook Procyon een multiple ster staat daar , maar Mars is het duidelijkste. Toegevoegd na 11 minuten: Procyon is zeker wit =multipel ...witte dwerg. Mars zou roodachtig moeten zijn , maar door mijn kleurenblindheid zie ik ze zwak gelig

Bronnen:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Procyon_%28ster%29

Ik heb dat ook wel eens gezien, volgens mij verplaatst ie zich ook. Sneller in ieder geval dan je zou denken dat de aarde draait. Daarom lijkt het mij een sateliet!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100