Zijn de maanlandingen met de Apollo missie's echt geweest?

We weten allemaal dat ''de mens'' op de maan heeft gestaan. Maar er zijn ook speculaties dat het wel eens ''nep'' zou kunnen zijn geweest dat er een mens op de maan heeft gestaan. En waarom gaan we dan nu niet meer?

Weet jij het antwoord?

/2500

Volgens mij is dat gewoon echt, er zijn natuurlijk altijd mensen die zeggen dat het nep is. We gaan er niet meer heen omdat het allemaal miljoenen/miljarden kost en robots het allemaal veel goedkoper en beter kunnen.

Ze zijn weldegelijk echt geweest. Het kost veel geld om even naar de maan te vliegen en de afgelopen jaren is men meer bezig geweest me t bouw van een ruimtecentrum in de ruimte.

"We" gaan niet meer vanwege de gigantische kosten, beweringen dat er geen mensen op de maan geweest zijn zijn gedeeltelijk gebaseerd op een bioscoopfilm en verder pure conspiracy-theorie. Er zijn eenvoudige bewijzen dat men er wel geweest is, er is o.a. een reflector geplaatst waarmee laserstralen weerkaatst kunnen worden. Hiermee is bijvoorbeeld de afstand aarde-maan op elk gewenst moment te meten.

als je het zeker weet, waarom twijfel je er dan aan?

Zeker wel... Mensen zijn gefascineerd door complottheorieen. Over 20 jaar beweert men vast dat de spaceshuttle nooit ECHT gewerkt heeft en dat het een grote hoax was...

er tijn theorieën over de maanlandig zo wordt gezecht dat hij nep is. Deskundige hebben vastgesteld dat het te warm was om op de maan te landen. Ook zijn er foto´s waarop je duidelijk de ritssluiting open kunt zien. Uiteindelijk moet je zelf ervoor kiezen of je het geloofd of niet. Ik geloof het wel want mocht de maanlandig in scene zijn gezet zijn we toch wel ver gekomen. het zou mij niks verbazen als de russen de theorieen de wereld in hebben geholpen. Gezien het feit dat de Russen en Amerikanen in strijd waren om de éérste op de maan te zijn.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100