Klopt dit?

Wij hebben 1 nazi lopen op het werk,zodra iemand wat over hitler zeg wordt hij furieus,Hij meent dat de kinderbijslag die wij hebben puur aan hem te danken is,Is dat zo?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Hier kan je het al vinden: http://www.goeievraag.nl/vraag/kinderbijslag-ontstaan.35009 En hier is de bron van het beste antwoord: http://nl.wikipedia.org/wiki/Kinderbijslag_(Nederland) Het probleem is dat daar staat: In Nederland werd op 1 januari 1941 een regeling voor loontrekkenden ingevoerd waarbij vanaf het derde kind kinderbijslag werd toegekend. Na de oorlog kwamen ook het eerste en het tweede kind aan bod. Dus als je argumenten wilt hebben om jouw collega te weerspreken, zul je hier moeten lezen. http://www.deregionale.be/web-de-regionale/pagina/geschiedenis.htm In Nederland is er al een Kinderbijslag Wet van 1939. Dr. J. (Jan) van den Tempel- Bracht in 1939 de Kinderbijslagwet in het Staatsblad, die voor loontrekkenden een kinderbijslag in het leven riep voor hun kinderen tot 15 jaar (vanaf het derde kind).

Kinderbijslag...dat weet ik niet maar wel de operaties van man naar vrouw en vrouw naar man. Dat kan nu...omdat die griezel daarmee begonnen was te experimenteren met de Joden. En van huid met tatoeages...maakte hij lampenkappen...hoe ziek kan iemand zijn. Hoe kan iemand voor die griezel zijn...bah. Wat rot voor je dat je daarmee moet werken. Lijkt me heel irritant. Sterkte.

Als je intikt : kinderbijslag bij de zoekfunctie, krijg je de antwoorden die papagaai 4 maanden geleden kreeg op de vraag hoe kinderbijslag is ontstaan, en daaruit blijkt, dat de kinderbijslaf afkomstig is uit Frankrijk.

Net zoals in Belgie is er tijdens de Tweede Wereldoorlog in Nederland een verder stapje gezet in de invoering van Kinderbijslag. Ik zoek even een Nederlandse link Tijdens de oorlog waren er ontwikkelingen. Weinig, maar een ervan is deze. Het paste in de visie van Hitler op dat moment dat er een prikkel kwam op grotere gezinnen. De motieven voor Hitler waren heel anders dan ze nu in Nederland zijn. Tegenwoordig is het een middel voor inkomenspolitiek. http://nl.wikipedia.org/wiki/Kinderbijslag_(Nederland)

Bronnen:
http://www.deregionale.be/web-de-regionale...

Ja volgens deze link van het vrije volk is de kinderbijslag in 1941 ontstaan, en dat was in de oorlog maar of dat door hitler kwam...

Bronnen:
http://www.hetvrijevolk.com/?pagina=8372

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100