Hoe leer ik Spaans?

Ik ben nu Spaans aan het leren met Duolingo, maar ik heb nu het idee dat ik het dan niet werkt. Hoe leer ik nu Spaans? Met welke app? Ik schrijf het liefst dingen op om het te onthouden.

Weet jij het antwoord?

/2500

De beste manier is om met een groepje te zijn en alleen maar Spaans te spreken. In de zomer kan je tijdens de vakantie in Spanje werk zoeken, zonder je vriend/vriendin mee te nemen. Nu kun je hier al beginnen bij de vrijwilligers organisatie http://www.gilde-nederland.nl/lokalegilden.htm voor talen bestaat er 1 op 1 hulp of veel beter met een groepje. Succes hoor!

Bronnen:
http://www.gilde-nederland.nl/

Spaans (of welke taal dan ook) leren via een app blijft altijd behelpen, je zult daarmee nooit een niveau bereiken waarop je echt iets met de taal kunt (behalve wat losse woordjes en eenvoudige zinnetjes begrijpen). Als je een taal wilt leren om die ook in de praktijk te kunnen spreken (bijvoorbeeld op vakantie) is een taalcursus met fysieke bijeenkomsten, waar je dus met een docent en andere cursisten samen leert, de beste oplossing. Dat is uiteraard duurder, of het je dat waard is zul je zelf moeten bepalen. Nog mooier en effectiever is een cursus in het land zelf, dan kun je het geleerde meteen na afloop van de les op straat, in de winkel etc. in de praktijk brengen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100