is Wiskunde nog te leren op je 35?

Heb vroeger op school nauwelijks wiskunde gehad, wil het nu alsnog leren, ben 35 jaar.

Is het nog te doen om het nu te gaan leren?
wie heeft tips hoe ik dit het beste kan aanpakken, boeken kopen en zelf leren?, online cursus volgen?, terug naar school?(maar kan dat nog?)

Weet jij het antwoord?

/2500

Alles is te leren op je 35e. Mogelijk zal het wat meer tijd kosten dan op je 15e, maar er is geen reden waarom dat nu niet meer zou kunnen. De manier waarop je het 't beste aan kunt pakken, hangt af van wat je doel is en welk niveau je voor ogen hebt. Heb je het nodig voor je studie of je werk, dan zou je kunnen overwegen het als losse module via bijv. LOI te doen (zie de links). Doe je puur uit interesse, dan zou je ook zelf boeken kunnen kopen en daarmee aan de gang gaan.

Bronnen:
https://www.loi.nl/n-1749-instroomcursus-w...
https://www.loi.nl/n-31-praktijkdiploma-wiskunde

Er zijn nog ouderen die de universiteit afmaken. Dus waarom niet. Je bent nu vast gemotiveerder om het te leren dan toen je 15 was. En de methode, geen idee wat voor jou het prettigst is. Waarschijnlijk zijn de scholen/ instituten waar je klassikaal leert, meer voor de gevorderden. En zul je de basiskennis moeten halen uit internet of zelfstudie. Je kunt ook een school zoeken en daar de wiskunde docent vragen jou les te geven, of dat hij iemand kent die dat zou kunnen. Een slimme wiskunde student die wat bij wil verdienen bijvoorbeeld

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100