Hoeveel euro kan ik vragen voor het geven van wiskunde bijles?

Ik ben 18 jaar. Ik heb op wiskunde B een 9,6 gehaald op mijn eindexamen vwo. Verder heb ik ervaring met bijles geven. Mensen vonden altijd wel dat ik goed kon uitleggen. Mijn docent zei ook dat ik daar een talent voor had. Vorig jaar verdiende ik 4 euro per uur wat ik nu wel heel erg weinig vind want zoveel verdien je ook voor vakken vullen... Ik bereid me altijd goed voor op bijles geven.

Weet jij het antwoord?

/2500

9 euro per uur lijkt mij zeer redelijk.

Zit je omhoog, blut, heb je meerdere ‘leerlingen’? Daar gaat het eigenlijk om. -ervaring -goed uitleggen -docent: talent -eindcijfer 9,6 Deze punten tijdens de onderhandelingen vooral niet vergeten. -Onderhandelen en ‘t laten afhangen van 1 euro is niet verstandig. Vragen zou ik misschien €12 en tevreden zijn met €10, tenzij je erg omhoog zit. Tja dan ben je ook blij met €8 of €9 euro. Succes Malou!

Ga ergens tussen de eur 12.- en eur 15.- per uur zitten. Er is genoeg huishoudelijk personeel dat ook zo'n uurtarief vraagt en waarom zou je als bijlesgever minder moeten verdienen? Vergeet niet dat je voor deze inkomsten aangifte voor de inkomstenbelasting dient te doen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100