Hoe kom ik in contact met mensen die mij van informatie kunnen voorzien voor exportmogelijkheden naar Brazilië?

Beste mensen,

Voor een project doe ik onderzoek naar de mogelijk van online cursussen in Brazilië. Daarvoor zou ik graag in contact willen komen met mensen die ik kan interviewen die mij meer over de markt kan vertellen en de exportmogelijkheden, etc.

Kent er iemand een website om met deze mensen in contact te komen of dat zelf iemand zo attent is voor een interview?

Zelf heb ik al een aantal mensen geïnterviewd op school en in mijn kringen, maar ik heb nog meer externe mensen nodig die mij van informatie kunnen voorzien.

Met vriendelijke groet,

Kevin

Weet jij het antwoord?

/2500

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) stimuleert ondernemend Nederland bij duurzaam, agrarisch, innovatief en internationaal ondernemen. Deze kan je waarschijnlijk helpen aan contacten met ondernemers in Brazilië of een adres van een vereniging die commerciële contacten tussen Nederlanders en Brazilianen ondersteunt. Kijk op de website www.rvo.nl voor meer informatie. Toegevoegd na 26 minuten: Die vereniging is overigens eenvoudig zelf te vinden: http://www.hollandbrazil.com. Toegevoegd na 30 minuten: Correctie: HollandBrazil blijkt een bedrijf, geen vereniging, maar men kan je toch wel helpen, neem ik aan.

Bronnen:
www.rvo.nl

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100