Wat moet ik studeren om motivatie spreker te worden?

Heyy,
Ik wil dus motivatie spreker worden. Niet hier in Nederland maar in de V.S. nu moet ik wel wat studeren natuurlijk,maar wat? En waar kan ik dat het beste doen?
Alvast bedankt

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Op deze website http://www.nationaleberoepengids.nl/Motivatiecoach staat beschreven welke opleiding je nodig hebt om motivatiecoach te worden. Dat beroep is vergelijkbaar met motivatiespreker, lijkt mij: "Motivatiecoach worden: Opleiding tot motivatiecoach In Nederland bestaat de mogelijkheid tot het volgen van de post-HBO Registeropleiding tot Professioneel Trainer/Coach. Evenals de opleiding tot Professional Coach is deze bedoeld voor HBO'ers en academici met willekeurig welke achtergrond die zich willen toeleggen op training of coaching. Een andere mogelijkheid is de Opleiding tot Coach met Specialisatie, eveneens op HBO niveau.". Zie voor meer informatie de genoemde website.

Bronnen:
http://www.goeievraag.nl/financien-werk/ca...
http://www.goeievraag.nl/maatschappij/onde...
http://www.nationaleberoepengids.nl/Motivatiecoach

Je kan onder andere Media, Informatie en Communicatie studeren bij Saxio. Tijdens deze opleiding krijg je de kans om ook in het buitenland stage te lopen. Zie bijgevoegde link. Succes ermee!

Bronnen:
https://www.saxion.nl/mic

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100