Mag ik een thuis studie volgen?

Hallo,
Ik ben 17 en heb hoogst waarschijnlijk last van chronische misselijkheid, ik ga wel naar school maar moet me helaas vaak ziekmelden. Ik wil heel graag gewoon leren, maar doordat ik vaak misselijk ben mis ik veel. Nu Is mijn vraag of ik een thuis studie mag gaan doen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dat hangt ervanaf of je al een havo- of vwo-diploma hebt of diploma op mbo2-niveau. Dan is er geen kwalificatieplicht meer. Anders wel, tot je 18e of tot je eerder zo'n diploma hebt. Er is een vrijstelling voor leerlingen die wegens lichamelijke of geestelijke beperking in het speciaal onderwijs zitten maar niet voor andere ziektesituaties. Een uitspraak hierover kan pas gedaan worden na lichamelijk onderzoek door een arts en overleg hierna tussen school en leerplichtambtenaar.

ik heb iemand in me klas en die een 'kpnklasgenoot' een soort scherm waarop je haar kan zien en een camera erop die zij kan bedienen en een microfoon voor de docent en je kunt haar gewoon horen praten. klasgenoten brengen het apparaat na het eind van de les naar de volgende les dit zou misschien een optie zijn

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100