Ik zou graag willen weten hoe je uitschrijft voor een opleiding van de Zadkine?

Ik heb een opleiding gevolgd van niv. 3/4. Ik heb niv. 3 gehaald, maar wil niet verder voor niv. 4. Ik ben al een tijdje niet naar school en nu wil ik me afmelden. Ook had ik mijn studiefinanciering en o.v. al eerder gestopt.
Ik heb ook geen contact gehad met mijn studiebegeleider.

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik zou die vraag aan je studiebegeleider stellen :) Waarschijnlijk moet je tijdig een brief aan de studentenadministratie sturen. Het kan zijn dat als je je niet tijdig uitschrijft, je alsnog inschrijfgeld moet betalen omdat je voor dit jaar als student geregistreerd staat.

Dat staat gewoon op internet: Ik wil me afmelden voor mijn opleiding van de Zadkine. Hoe moet ik dat doen? Wanneer je wilt stoppen met de opleiding die je volgt, kun je het beste contact opnemen met je mentor of studieloopbaanbegeleider. Hij of zij kan je dan doorverwijzen naar het Zadkine Studentenplein. De medewerkers hier kunnen je begeleiden met het maken van een keuze in wat je dan wilt gaan doen, zoals het volgen van een andere opleiding, een combinatie van leren of werken of het vinden van een baan.

Bronnen:
http://volg.zadkine.nl/veelgestelde-vragen...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100