Wat is precies een examendeelnemer? en moet ik dit aanvinken bij mijn aanmelding?

Ik kan dit aanvinken bij een aanmelding van een opleiding Mbo 3, Ik wil gewoon de opleiding volgen, moet ik dit dan wel of niet aanvinken?

Toegevoegd na 13 minuten:
Ik bedoel het met het starten van een nieuwe opleiding, die 2 jaar duurt.

Weet jij het antwoord?

/2500

als je dit jaar examen doet voor je huidige opleiding ben je er een. wat je kunt doen is als extra informatie geven dat je dit jaar examen doet voor ..... vul maar in, je huidige school/opleiding dus. Toegevoegd na 47 seconden: antwoord: ja, aanvinken bij je aanmelding. Toegevoegd na 2 uur: in dat geval is de vraag: wil je straks examen doen ? ja = aanvinken .

Nee, dit moet jij niet aanvinken: Een extraneus student is degene die de Overeenkomst Examendeelnemer heeft getekend. Deze student staat ingeschreven als examendeelnemer. De student volgt geen lessen of Beroepspraktijkvorming, maar legt alleen examens af. De student heeft geen recht op studiefinanciering. Er kunnen verschillende soorten situaties zijn waarbij een deelnemer een examendeelnemer is/wordt o.a.: 1. Deelnemer is ‘klaar’ met de opleiding, hoeft geen lessen meer te volgen maar moet nog wel een (her)examen doen of op een examenuitslag wachten. Deelnemer heeft vanuit de OER nog recht op herkansing. 2. Deelnemer is ‘klaar’ met de opleiding maar heeft niet alles behaald en geen recht meer op herkansingen. 3. Iemand komt van ‘buiten’ om alleen een bepaald examen mee te doen.

Bronnen:
http://portal.roczeeland.nl/xmsp/xms_itm_p...
http://rocflevoland2.roc.nl/index.php/&cid...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100