Hoeveel schooldagen telt een school in spanje per jaar?

Ik moet voor een project opzoeken hoeveel schooldagen een spaanse leerling naar school gaat per jaar maar ik kan het nergens vinden. Ik heb ook in het spaans gekeken en in het engels maar het is nog niet gelukt.

Weet jij het antwoord?

/2500

ik zou toch wat beter zoeken als ik jou was, want met een simpele zoektocht op google met de engelse tekst: "schooldays spain" vind ik toch wel een aantal aanwijzingen voor je: http://pocketcultures.com/2010/09/15/school-days-around-the-world/ Voortaan je huiswerk gewoon zelf doen!

Het schoolseizoen in Spanje loopt van half september tot eind juni. Er zijn lange vakanties tussen Kerstmis en Pasen. De schooldag begint meestal half negen 's ochtends en duurt tot half drie 's middags. Elf weken zomervakantie, 2 weken vakantie rond Kerst en Pasen, en nog een week rond carnaval. Totaal 16 weken vakantie dus. Dat aftrekken van 52 of 53 weken maakt een gemiddelde van 36,5 weken school. Oftewel 182,5 dagen.

Bronnen:
http://www.ef.nl/highschool/destinations/s...
http://www.schoolvakanties-europa.nl/schoo...

Dat hangt natuurlijk van het soort onderwijs af, maar het is 225 dagen tenzij je een uitgebreider pakket hebt, dan is het 235 dagen Toegevoegd na 3 minuten: dit is voor het colegio, dus het VO

Bronnen:
http://es.answers.yahoo.com/question/index...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100