heb je wiskunde nodig als je politie wilt worden???

Weet jij het antwoord?

/2500

Deze discussie is eerder geweest, en schijnbaar heb je geen wiskunde nodig (zie bron). Maar je kan zo gek als het kan natuurlijk ook gewoon de politie bellen, en het ze zelf vragen!

In feite niet: er is er altijd één die kan schrijven en een tweede die kan rekenen. Vraag dat je degene kan zijn die kan schrijven.

Het lijkt mij de logica zelf dat je dit bij de betrokken instanties gaat navragen omdat je daar het enige juiste up-to-date antwoord kan verkrijgen. Wetgevingen hieromtrent durven al eens te veranderen. Politiediensten hebben doorgaans een specifiek info mailadres voor dit soort vragen. Zoek de website van de politie in jouw buurt op en stel de vraag daar opnieuw. Succes ermee!

Je moet Havo met minimaal een zes hebben. Verder is er een aanname beleid die er voor moet zorgen dat er niet alleen blanke Nederlandse mannen bij de politie werken, maar ook allochtonen en vrouwen. Als Nederlandse man kom je er lastig aan de bak. Verder moet je zorgen dat je van onbesproken gedrag bent. Dus geen rottigheid uithalen, ook niet toekijken hoe vriendjes dat doen. Kan tegen je gebruikt worden als je ooit agent wilt worden.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100