MBO game design en daarna hbo?

Zou het kunnen als je eerst mbo game design doet en daarna hbo ? of is het beter om eerst mavo te doen en daarna havo en dan game design te doen?

Weet jij het antwoord?

/2500

in mavo en havo zijn de verschillen kleiner dan op mbo - hbo. Allereerst is het goed dat je naar school gaat en dat je het niveau aankunt. ALs je naar havo kunt dan zou ik hiervoor kiezen. Na je havo is de stap groot om naar het hbo te gaan, en kun je kiezen voor mbo waarbij de overgang beter kan zijn. Op mbo heb je redelijke begeleiding en de ervaring hier brengt je vaak net dat beetje meer om het hbo wat makkelijker te maken. (game design lijkt me nogal technisch en op mbo gaat het tempo wat minder hard) Je hebt uiteindelijk een goede basis laat maar zeggen die je kan gebruiken op hbo Uiteindelijk is hier geen goed of fout in, maar gebaseerd op eigen ervaring en aanvoelen wat jou ligt. Ben je zelfstandig en kun je snel mee op een wat hoger niveau dan kun je ook kiezen om direct na de havo hbo te gaan doen. Succes

Je kunt -als je naar het HBO wilt- altijd kiezen uit twee routes: Na VMBO-theoretisch naar de Havo (twee jaar) en vervolgens HBO. of: Na VMBO (kader of gemengd of theoretisch) naar MBO niveau 4 en vervolgens HBO. Die tweede route duurt iets langer, maar je bent wel eerder bezig in de praktijk en bovendien kun je vaak instromen in het tweede jaar van het HBO als de opleidingen goed op elkaar aansluiten. Welke route je kiest is afhankelijk van hoe je bent.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100