Wat is het verschil tussen M&O en economie vanaf de vierde klas van het VWO?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

M&O gaat meer in op de verschillende aspecten van het bedrijfsleven. Economie gaat meer over internationale handel, en het verband tussen de overheid en de bevolking in Nederland.

Economie gaat in op verschillende landen. Je behandelt verschillende onderwerpen zoals de internationale concurrentiepositie de inflatie, werkgelegenheid en werkloosheid. Je moet hier meer argumenteren. Bij m&o krijg je meer de economie van een bedrijf. Je gaat alles leren ver een bedrijf. Hoe je dit het beste kan leiden en ook alle berekeningen daarvan. Ik hoop dat je er wat aan hebt!

M&O is meer accounting en rekenen kant economie is meer globaal en theorie

De antwoorden hieronder kloppen goed! Zit zelf in 4v, en heb eco & m&o. Eco is globaal, over vraag en aanbod. Afwisselende theorie en rekenen M&o is bedrijfsbalans helemaal uitwerken, hypotheken, rente's Veel rekenwerk (persoonlijk vind ik eco leuker en makkelijker. Kan ook door docent komen, maar weet niet zkr)

Het zijn twee totaal verschillende vakken, economie is een veel breder vak! Tip, kies economie en doe een cursus eb via je school. Kijk maar eens op www.associatie.nl.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100