wat is de perfecte uurloon als zzp-er om te concureren met uitzend- en bemiddelingbureaus ?

ik ben verzorgende IG en werk als ZZP-er. Momenteel kom ik aan werk via bemiddelingsbureaus. Ik zou graag willen weten wat zij declareren, zodat ik een offerte kan opmaken. Misschien dat instellingen en organisaties dan overstag zullen gaan om mijn mij persoonlijk afspraken te maken. Hier zitten zoveel andere voordelen aan. Bijvoorbeeld: een bemiddelde kracht is lastig feedback te geven. Mocht de instelling met mij persoonlijk afspraken maken kan zij ook mij makkelijk feedback geven. de lijn tussen haar en de werkende kracht is erg kort. Ook hierdoor kan zij continuïteit in de zorg voor haar cliënten bieden. Mocht de instelling denken aan wat een nadeel kan zijn het ziekmelden als voorbeeld nemen. Ik zeg u; ook ik als ZZP-er die bemiddeld is kan mij ziekmelden. Wat gelukkig niet tot nauwelijks voorkomt. De vervanging van mij zal zij dan op de zelfde manier oppakken als dat ik als bemiddeld ZZP-er ingehuurd ben. Ik hoop dat iemand mij aan deze informatie kan en wil helpen. Misschien dat u over nog meer informatie beschikt die voor mij relevant is, ik sta hier voor open. Alvast vriendelijk bedankt. Groet Angela

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dat is afhankelijk van de uren dat je werkt. Overdag is minder waardevol dan 's nachts of op zondag. Dat moet je differentiëren. Als je overdag onder de €35,- per uur blijft ben je als ZZP-Vigger goedkoper dan een detachering. Als ze je in noodgevallen oproepen kun je ook een noodtarief vragen wat natuurlijk veel hoger is.

Een verzorgende rekent ongeveer 30 euro per uur. Vaak zijn de uurlonen via een bemiddeling lager (20 euro). Vandaar dat veel organisaties met zo'n organisatie samenwerken, ook om administratieve en organisatorische redenen.

Bronnen:
http://www.loonwijzer.nl/home/eigenbaaswij...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100