Wat heb ik nodig voor een internetwinkel?

En dan gaat het niet om het assortiment en om de winkelsoftware, maar om belastingen en de kamer van koophandel etc.

Wat heb ik hiervoor nodig om het legaal te doen?

>Dan heb ik nog een probleem, ik ben minderjarig. Hoe kan ik dit oplossen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je moet een bedrijf beginnen, bijvoorbeeld een eenmanszaak. Daarvoor ga je naar de KvK en dan kun je je inschrijven. Zij maken eea met de belastingdienst in orde zodat je een BTW-nummer hebt. Dat is alles. Als je het echt overweegt, zorg dan dat je adminstratie in orde is! Echt heel belangrijk!

Een goed businessplan, zodat je geld kunt lenen en je sowieso precies weet waar je aan begint. Een gedeelte van het benodigde geld zul je zelf al moeten hebben om te kunnen starten, dus dan heb je meteen een antwoord op je eerdere vraag ;-) (zie link ). Begin met het businessplan en ga dan naar de KvK voor advies over hun nu verder, ze hebben allerlei informatie en hulp voor startende ondernemers.

Bronnen:
http://www.goeievraag.nl/vraag/stel-hebt-5...

KvK is uitgelegd. De wijze waarop je via een plan moet werken ook. Minderjarigheid kan opgeheven worden, althans voor een eenmanszaak, door mede te laten tekenen voor aansprakelijkheid door 1 van je ouders. En daarnaast; zoek eerst 10 klanten die niet alleen ZEGGEN je te willen betalen voor je diensten, maar het ook gewoon keihard DOEN. Teveel mensen gezien die dachten "dat is wel te verkopen"...

Internet.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100