Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Waar vind je mensen en kennis over online ondernemen en small business in Nederland of online Nederlandstalig?

Als ik een online bedrijf wil beginnen, waar ik zou ik naar toe kunnen gaan om uit te vinden hoe te beginnen? Denk je dat er een (online) Nederlandstalige plek met al die informatie is (niet zo traditioneel KvK maar meer online en social entrepreneur gericht? Als er een website of evenementen zijn die over marketing strategieën gaan en speciaal tips heeft voor mensen die bloggen, werken aan een startup, of een e-commerce site runnen, zou jij het dan lezen of bezoeken en waarom wel/niet?

Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
869

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (2)

Ik run nu zelf een online bedrijf sinds vorig jaar.

Ik heb heel veel aan de KvK gehad en dan vooral het forum wat ze hebben voor ondernemers; Hallo!

http://hallo.kvk.nl
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
Enkele tips: Thuiswinkel.org staat bol van de informatie. De website van hun ledenblaadje Twinkle is ook zeer de moeite waard: http://twinklemagazine.nl/

Voor interactie met andere ondernemers ga ik zelf graag naar http://www.higherlevel.nl. Naar mijn smaak hangt daar meer een ondernemersmentaliteit dan op Hallo! van de KvK.

En natuurlijk is het de moeite waard alles te lezen en bezoeken dat over ondernemen gaat. Daar haal je de mooiste inspiratie en ideeen vandaan.
Succes met ondernemen!
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding