Met welke baan verdien je het meest?

Gewoon de job dat het meest verdient, dat je met het niveau van vmbo kan halen.

Weet jij het antwoord?

/2500

minister president directeur internationale acteur prof voetballer kan je allemaal bereiken met een vmbo diploma

Hm.. Minister-president? Directeur? Directe instroom vanuit vmbo zal je in de hoek van electricien, installateur moeten denken. Ook landmeters verdienen goed bij gebrek aan personeel.

je zou het niet zeggen maar de bouwvak is toch geen slechte baan vooral als je je ergens in specialiseert. zeg zoiets als betonvlechter als je goed, mobiel bent en flexibel kan je aardig verdienen zeggen ze

Ondernemer.

Met alleen een VMBO diploma kan je niet veel. Ik neem aan dat je wel HBO of MBO gaat studeren/hebt gestudeerd. Daarop baseer ik mijn antwoord: Met iedere baan die je kan doen met VMBO kan je veel geld verdienen. Het ligt er alleen aan hoe goed je je werk doet, bij welke zaken je betrokken bent en wat voor extra zaken je doet. Ook kan je met VMBO een acteur/presentator/zanger worden en miljoenen verdienen. Maar ook daar ligt het eraan hoe goed je je werk doet. Maar als ik even ervan uitga dat je een ''normale'' baan neemt, en HBO gaat doen, kan je het meeste geld verdienen (in 2014) met een baan in het ziekenhuis, wanneer je HBO Verpleegkunde hebt gedaan. Wanneer je MBO gaat doen, kan je het meeste geld verdienen (in 2014) met een baan die in het laatje van Procestechniek hoort. Met een opleiding MBO Procestechniek heb je in 2014 de beste baan te pakken. Hopelijk is het een beetje duidelijk. Maar kies geen baan of opleiding vanwege het salaris, maar gewoon vanwege je interesses en dingen die je leuk vindt.

Goede vakmensen worden steeds schaarser, en worden behoorlijk goed betaald. Zeker als je op een gegeven moment je eigen bedrijf begint. Zorgen dat je dus verrekte goed bent in je vak - liefst een technisch beroep, want mensen kunnen zelf steeds minder - geeft je een goede kans op een goedbetaalde job. Wel keihard werken natuurlijk. Goede lassers zijn zeldzaam en verdienen nog het meest. Maar ook goede loodgieters en elektriciens worden meer en meer onbetaalbaar. Doe daar je voordeel mee ;-) Ook beroepen die zwaar en gevaarlijk zijn verdienen best aardig, al zitten daar wat rare wereldjes tussen (waar een hele hoop wordt bijgeklust, en niet allemaal binnen de sector zal ik maar zeggen). Denk aan dakdekkers en glazenwassers.

Tegelzetter Stucadoor Loodgieter Dakbedekker Dit zijn best zware beroepen, maar behalve in de bouw, is er ook particulier veel vraag naar.

Napoleon zei het al: iedere soldaat heeft de maarschalk staf in zijn ransel. En het peter principle luidt (vertaald): iedereen stijgt naar 1 niveau boven zijn kunnen en kennen. Moraal: ga gewoon werken en zie waar je uitkomt. Uitkiezen op salaris heeft weinig zin. Daar verdien je het grote geld niet mee. Toegevoegd na 2 minuten: PS Je bent wel bezig met bannen en geld he. Ik vrees het ergste, want de rijkere mensen die ik ken hebben daar nooit op aangestuurd, tenzij je verschrikkelijk ambitieus bent als de bekende dame van World on Line.

Er is een zorgmakelaar die met nul uren tonnen "verdiende ", deze persoon heeft dan een oneindig hoog loon. Alle gekheid op een stokje met puur hard werken kom je niet heel ver, je hebt geluk, de juiste contacten en sociale vaardigheden nodig en (helaas) een niet te sterk ontwikkeld geweten, via ellebogenwerk zijn veel mensen ver gekomen (golddiggers, hielenlikkers enz.) Wat echter belangrijker is is dat je kunt leven met de persoon die je in de spiegel ziet, eerlijk verdiend geld levert je meer vreugde op dan gegraaid geld van sommige rijken, mensen bepalen de waarde van hetgeen ze verworven hebben meer aan de inspanning die ze daarvoor hebben moeten doen dan de prijs in Euro's die ze daar voor betaald hebben. Zo ken ik mensen die met hun tweedehandsautootje meer plezier hebben , dan sommige mensen met een R8 die hem kwijtraken door te snel rijden, bij wijze van spreken. Wal laatst genoemde heel blij met de auto geweest, dan had hij niet zo krankzinnig hard gereden zodat het rijbewijs ingenomen moest worden. Als je ergens erg blij mee bent, vermijd je gedrag waardoor je het kunt verliezen. Ook in casino's wordt veel geld vergokt, volgens mij niet geld wat door veel moeite verkregen is, anders verspeel je het niet. Maar dat is een eigen mening. Het meeste verdien je door zeer verstandig met geld om te gaan, een besparing is NETTO, je bespaart zelfs belastingafdracht (BTW). Maak overigens wel onderscheid in verdienen en beuren, wat iemand verdient (zou moeten krijgen voor het werk) staat lang niet altijd in verhouding met wat men beurt(ontvangt), zoals bonussen van sommige topmanagers, er is dan geen enkele verhouding tussen die twee. Ga voor je geluk en je integriteit, dan verdien je het meest, daarmee niet gezegd dat je het meeste geld beurt..... Besparen verdient echter verschikkelijk goed.

Oudste beroep ter wereld

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100