Wie heeft er tips voor SOG? (studie ontwijkend gedrag)?

Zijn er website hiervoor?

Toegevoegd na 57 minuten:
Niet VOOR maar TEGEN

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Bij mij was het een stok achter de deur van een laatste examen die werd gegeven en die ik dus moest halen. Als een gek ben ik toen gaan leren, met positief resultaat. Hierdoor ben ik in een ritme gekomen, en dit ritme helpt me door de rest van de vakken en de studie heen. In feite is het een kwestie van oogkleppen op en gaan, de rest afsluiten en doen.

Nagenoeg iedere activiteit anders dan studeren komt in aanmerking als studie-ontwijkende activiteit. Dit kunnen nuttige activiteiten zijn als huishoudelijk werk, commissietaken bij een studie- of studentenvereniging of alternatieve opdrachten die slechts zijdelings met de opleiding te maken hebben, maar ook het tot diep in de nacht spelen van computerspellen, het helpen verhuizen van een dispuutsgenoot of het modereren op Wikipedia.

Bronnen:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Studieontwijk...

Soggen: Tijd voor, Bierdrinken Sociale contacten ophalen even naar de Intro Kamer reinigen Rinus de Zanger opzoeken op Youtube Twitteren Goeievraag xkcd je kleren weer een keer wassen rotte groenten uit de koelkast halen borrelen aardappelen over het dak van je 3 verdiepingen tellende studentehuis gooien.... Toegevoegd na 29 seconden: Oh ja, aardappelkannon bouwen! Toegevoegd na 1 dag: http://www.soggen.nl/

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100