Hoe wordt je miljonair?

Zo makkelijk zal het antwoordt wel niet zijn, maar zijn er een aantal goede tips? Ik heb er al wat op Internet gevonden. Misschien hebben sommigen hier ook wat tips / ideeën?

Weet jij het antwoord?

/2500

Koop alle loten.

Ben benieuwd welke tips je al gevonden hebt. Volgens mij is de makkelijkste manier gewoon het winnende staatslot in je bezit hebben. De enige moeilijkheid is dan dat je dat lot eerst moet zien te bemachtigen. Trouwen met rijke man is ook idee, maar ook hier zitten haken en ogen aan. Dan de serieuzere antwoorden: Ik denk dat een portie geluk gekoppeld aan een groot talent voor "iets" en een gezonde werklust een grote kans van slagen heeft.

Iets slims uitvinden en goede marketing mensen inzetten... Toegevoegd op 28-04-2009 15:53:09 Werkt prima voor Apple

Zuinig leven, elk dubbeltje omdraaien. Lijkt mij alleen geen leuk leven.

Drie zaken om tot (financieel) succes te komen in het leven: werken, werken, werken!

Koop wat Zimbabwaanse dollars.

dat word je euro voor euro... als je maar lang genoeg doorspaart... MLM is een optie... MultiLevelnetworkMarketing...

Als je het op de traditionele manier bij elkaar wilt krijgen, met werken dus, moet je dus een miljoen netto overhouden van je salaris. Je kan je voorstellen dat dat met een modaal salaris (ong. 30.000 euro bruto/jaar) wel even gaat duren. zelfs met 2 tot 3x modaal zal het niet eenvoudig zijn om miljonair te worden. Je zult dus met iets anders moeten komen. Je kan bijvoorbeeld kiezen om in een ander land te werken waar er geen belasting geheven wordt. als je een bepaalde expertise hebt waar in dat land veel vraag naar is en weinig aanbod, dan kun je vragen wat de gek ervoor geeft. een voorbeeld is safety managers die installaties in de petroleumwereld beoordelen. vaak staan deze installaties in onpopulaire landen (Nigeria, Midden-Oosten) en zijn er weinig mensen die veel uren willen maken en zoveel stress willen. Dit was slechts een voorproefje om je te prikkelen. Als je en persoonlijk advies op maat wilt hebben, moet je me maar een PM sturen. Dan kan ik je mijn tarieven doorsturen, ik moet tenslotte ook miljonair worden... ;)

Elke dag geld opzij leggen. Begin op dag 1 met 0,05c, dag 2 het bedrag verdubbelen. Dag 3 weer verdubbelen etc. Na 30 dagen heb je € 26.843.545,60 En hoe kom je aan dit geld! Koop iets in voor 100 euro en verkoop het voor 150 euro. Doet dit x 100 en je hebt 5000 euro omzet. Doe je dit met 20 producten dan heb je € 100.000 omzet.

Verre weg de meeste miljonairs zijn erg zuinig. Je zou niet aan hun zien dat ze veel geld hebben. Ze wonen in rijtjes huizen en rijden oude auto's. Het boek the Millionair next door geeft hier meer antwoorden op. Ik zal vanavond de auteur bij mijn antwoord zetten.

Als je eerst multimiljonair was en de crisis doorstaat ben je nu een miljonair.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100