Wat maak ik voor eten?

Morgenavond komt de baas van 'DISCOVERY CHANNEL NL' bij ons eten om met mij te overleggen over een miljoenendeal die ik (met m'n vrouw) misschien met hem ga maken.
Het gaat om een nieuw tv programma te maken, met mijn vrouw als presentatrice.

Weet jij het antwoord?

/2500

Ach, toen de koningin bij ons kwam eten hebben we gewoon een stapel pannenkoeken gebakken. Dat krijgt ze niet zo vaak, dus dat vond ze lekker. Dus als het idee goed genoeg is, maakt het niet uit wat er te eten is.

Broodje aap zal hij zeker kunnen waarderen!

Ha, die Lolaap4; Ik zou als hoofdgerecht gebakken lucht serveren, met lariekoek als toetje. Toegevoegd na 1 minuut: Oh ja, en als de directeur nodig moet, let dan op dat hij naar de WC gaat en niet in je zwembad piest!

Met dit weer is een koude soep aan te raden... (Dan wordt ze wel zo heet, of heter, gegeten als ze wordt opgediend.)

Kant en klare nasi van de aldi. kan zo in de magnetron. jij hebt geen tijd om uitgebreid te koken.

broodje bakpao en een gezins zak friet halen voor 5€

Doe gewoon zoals je bent. Haal wat kroketten, bereklauwen en loempia's bij Vette Fred.

Whaaaooo Pattatekes

Maak je druk, ga in stijl úit eten! Een Happy Meal doet 't altijd goed bij dat soort gelegenheden.....

Hangt vanaf hoeveel tijd je hebt en of de baas alles eet. Voor dit soort weer is vis heel lekker en kan je een elegante diner serveren: zee fruit, dan hele vis uit de oven met lekker groen salade en ijs voor dessert lekker luchtig en met veel koud rose wijn. Maar BBQ kan natuurlijk ook het is minder formeel en je kan veel drinken. De belangrijke punt is het controleren van de drank hoeveelheid om naast de gezelligheid die zeker aanwezig moet zijn ook zakelijk voortgang te boeken. Zodra je voelt dat je in principe een deal heeft kan je vol gas geven met de alcohol en de goeie man naar huis vrolijk sturen. Wel zorgen dat hij een BOB heeft of een taxi zodat je dat hele avond niet opnieuw moet produceren met een andere manager....

Volgende week komt President Obama bij ons dineren. Ik heb me laten vertellen dat hij gek is op zuurkool met worst van de Hema.

Doe voor een maal eens lekker duur : Ik zou friet met een bamibal nemen met als toetje een lekker ijsje . Eet smakelijk !

Bedenkt dat 'Sjaak' een gewone man is. Toen ik met Saba Douglas Hamilton van Big Cat Diary in Kenya werkte (En ook op bezoek in hun huis in Londen) hebben we gewoon groenteschotel gekookt. Wat je zoorzet is niet belangrijk, zoalng het bij het weer past, goed klaargemaakt is en niet te extreem is. Iets voor vanavond zou een BBQ kunnen zijn, om eventuele gesprekken 's avonds in ontspannen sfeer te laten plaats vinden.

hij is vorige week bij ons geweest voor een miljardendeal en hij heeft toen gevraagd om boerenkool met spekjes ertussen en als vlees gehaktballen hij heeft er veel van gegeten dus dat vind hij lekker ps doe hem de groeten van mij

Maak een heerlijke salade. Lekker fris met dit weer.

ik wil ook wel even een punt halen ;-) zet je vrouw in de keuken, laat haar zeer slecht koken (zeg tegen haar: gewoon koken als anders ;-)) en kijk; het nieuwste programma waar heel nl zich in zal herkennen is onstaan: "help mijn vrouw kan niet koken!"

een gebakken ei met een kopje goulash soep uit een zak. HEERLIJK

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100