Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Zijn er speciale vacaturebanken/vacatures in Friesland/Drenthe/Groningen ?

Zowel in de zakelijke branche als in de zorg/welzijn en onderwijs.

Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
784

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (3)

Je kan in bv http://www.vakantiemogelijkheden.nl/eurodisney.html gewoon aangeven in welke provincie je wilt zoeken. Ik ben niet bekend met speciale provincie gebonden vacature sites.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
- http://www.noorderlink.nl/ (samenwerkingsverband van 25 organisaties in het Noorden van Nederland, waaronder het UMCG, de Rijksuniversiteit Groningen en Lentis).
- http://vacaturekrant.nl/ (is eigenlijk een landelijke site, maar je kunt ook per provincie zoeken. Staan vacatures op uit een aantal (regionale) kranten.

Sowieso kun je op landelijke vacaturesites gewoon aangeven dat je in een bepaalde provincie wil zoeken. Op http://www.nationalevacaturebank.nl/ kun je bijvoorbeeld aangeven hoeveel kilometer je vanaf een bepaalde postcode wilt zoeken.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Via www.vacatures-in-nederland.nl is het naast het zoeken op provincie ook mogelijk om vacatures te vinden door het zoeken op gemeente..
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding