Tupperware en Mylène in deze tijd?

Is er in deze tijd vraag naar tupperware en mylene parties? Is het als consulent nu rendabel om hiermee te beginnen of is het veel moeite voor weinig zekerheid op inkomen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

In Amerika is Tupperware weer in opkomst door de economische crisis. Maar dan vooral om een extra centje te verdienen als consulent. Het idee is dat mensen doordat ze minder te besteden hebben, vaker thuis zijn, waardoor ze tijd en plaats hebben voor het geven van een verkoopparty. Ik vraag me alleen af of mensen dat ook gaan doen. Tupperware is niet goedkoop en als mensen minder te besteden hebben, dan zullen ze niet zo snel hier hun geld aan gaan uitgeven. Ook de avonlady belt weer meer aan deuren om wat bij te verdienen. Wat avon in Amerika is, is Mylene in België. Of er behoefte aan is om het te kopen, is de vraag. Maar er zullen waarschijnlijk wel meer vrouwen zijn die als verkoopster wat extra inkomsten proberen te krijgen.

Je moet sowieso de producten kunnen verkopen. Door nu in tijd van recessie pas te beginnen is wellicht wat aan de late kant. Maar zeer zeker niet onverstandig... Hoorde recent dat de tupperware party's in de VS zo'n enorm succes zijn sinds de crisis. Dat ze verkoopsters te kort hebben... Maar bedenk wel dat na deze crisis de markt wel weer eens zou kunnen instorten...

Ik denk, dat de gouden tijden van Tupperware ed. voorbij zijn. Mét het komen van de kant-en-klare maaltijden en de in hoeveelheid afgepakte groenten en sla in de supermarkten hebben mensen gewoon veel te weinig 'restjes voor morgen' om zo'n heel nest koelkastbakjes aan te schaffen. Toen je nog geen nasi- en bami-pakketten kon krijgen, en nog hele rode kolen kocht, had dat wel zin. Er gaan echt maanden voorbij, dat ik geen koelkastbakje gebruik, zelfs in een éénpersoonshuishouden zijn er zelden restjes.

Maak er maar weer een hype van. Een goede verkoper... Gaat het om de uitdaging. leeft goed met onzekerheid, wil graag veel moeite doen. Als je dit niet kunt, dan moet je geen verkoper willen zijn, of voor een baas gaan werken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100