bestaat er ook legaal thuiswerk zonder seks?

Ik weet dat je erotische ''berichten'' kunt beantwoorden en hiervoor per bericht betaald wordt, en ik weet dat je vragenlijsten kunt invullen voor een zeer kleine vergoeding, en de rest wat je op internet tegen komt is vaak oplichting of met inschrijfgeld. Maar kan je ook ZONDER inschrijfgeld, ECHT thuiswerk krijgen? Zoals telefonisch mensen beantwoorden bijvoorbeeld?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ja, afhankelijk van je kennis, ervaring, talent en opleiding kun je ook thuiswerken waarbij je telefonisch en/of online klanten te woord kunt staan. Uiteraard zijn er ook callcenters die een door jou betaalde opleiding/training aanbieden, dat is een verdienmodel voor de callcenter en een soort garantie dat je je werk goed zult uitvoeren straks en niet met de verworven kennis er vandoor zult gaan. Als dat je niet bevalt, moet je jezelf goed laten informeren bij de sollicitatie. In de vacature staat het overigens meestal al aangegeven. Maar wees alert. Google is je vriend om het kaf van het koren te scheiden. Voor de zoektermen: Inbound betekent dat je door klanten wordt gebeld. Outbound dan bel je de klanten zelf. Er zijn verzamelsites waar je specifiek op thuiswerk kunt zoeken: NL.Jooble.org heeft mijn voorkeur vanwege het overzicht en doelgerichtheid, maar jobbird.nl en nationalevacaturebank.nl doen het ook prima.

Sinds de corona crisis werkt een groot deel van de beroepsbevolking thuis. Het ziet er naar uit dat dit voor een aantal een blijvende situatie is, omdat het voor de werkzaamheden niet noodzakelijk is dat men naar het bedrijf toe gaat. Dat betekent dus dat er, door omstandigheden geforceerd, opeens heel veel thuiswerkers bij zijn gekomen. En dat is bijzonder legaal.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100