hoe benader je je oude stagebedrijf via de mail om vakantiewerk?

5 maanden geleden voor het laatst stage gelopen en sindsdien geen contact gehad ivm druk afstudeerproject. Wel een goede indruk achter gelaten maar hoe schrijf je in de mail dat je beschikbaar bent om voor hun te werken nadat ik zolang niks heb laten horen. Het moet niet lijken dat ik niks heb laten horen maar nu 'weer wat van ze wil'.

Toegevoegd na 22 minuten:
Dit wordt een 'open sollicitatie' want ze hebben geen vacature voor vakantiewerk. Omdat vaste werknemers met vakantie gaan kunnen ze mij wellicht gebruiken (is mijn idee).

Weet jij het antwoord?

/2500

Laat weten dat je wederom beschikbaar bent voor vakantiewerk, bedank ze voor de leerzame stage en vertel precies het verhaal zoals je hierboven beschrijft (ontzettend druk en daarom geen contact). Succes Toegevoegd na 15 minuten: Beste heer, mevrouw Enige tijd terug heb ik bij u met veel plezier stage gelopen. Helaas is er weinig contact geweest, maar dit alles met een doel; om een goed afstudeerproject neer te zetten. Na deze drukke schoolperiode breekt nu de vakantieperiode aan, ook voor uw medewerkers. Gezien het feit dat ik het bedrijf al goed ken en er diverse medewerkers op vakantie gaan, lijkt het me een goed idee om bij u vakantie werk te komen doen. Ik hoor graag uw reactie Hoogachtend, Jan van der Zwijn

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100