Hoe kan ik solliciteren bij de HEMA?

Ik heb meerdere keren op het internet gezocht naar vacatures bij de HEMA, maar ik heb sterk het gevoel dat dit niet alles is. Ik zou graag willen werkenbij de HEMA en ik vroeg me af of je ook gewoon je cv etc. bij de HEMAwinkel af kunt geven en of er net als bij de Albert Heijn gewoon een sollicitatie formulier af te halen is. Alvast heel erg bedankt!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Op de site van de HEMA staan alleen de officiële vacatures. Zie https://www.werkenbijhema.nl/werken-bij-hema/ Maar de eenvoudige baantjes bij die winkelketen worden vervuld door flexkrachten. Die worden gevraagd bij uitzendbureau Timing. Zie http://www.timing.nl/10855/Werken-bij-Hema.html De vacatures daar kan je in de gaten houden via de Timing app of door je aan te melden voor Timing Jobmail.

Je kunt bij het desbetreffende filiaal ook gewoon je cv afgeven. Nu zal je niet de enige zijn die dat doet, dus ga nog steeds nergens van uit en kijk ook verder rond. Banen zijn schaars, dus ook bijbaantjes. Als je de kans krijgt ergens te werken: grijp deze!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100