Hoe ziet het werk eruit als een skydive piloot?

Ik zit nu nog zelf op de middelbare school, maar later wil ik heel graag piloot worden. en dan bedoel ik niet piloot bij een commerciële maatschappij, maar bij een privaatbedrijf, zoals bij een Skydive club. Nu lijkt mij het heel gaaf om als piloot mensen de lucht in te vliegen die dan kunnen gaan skydiven(het liefst in Australie/Nieuw-Zeeland). Hoe ziet het werk van een skydive piloot eruit? het ligt er natuurlijk aan bij welke club je zit, maar hoeveel verdient zo'n piloot gemiddeld? Dit ivm het studiegeld(wat hoog is) terugbetalen.

Nu lijkt het mij ook gaaf om mensen rond te vliegen boven bijvoorbeeld de Grand Canyon. Stel, je hebt je brevet en je hebt een pilotenopleiding gedaan, Zou je dan gewoon kunnen solliciteren bij die organisatie's die mensen rondvliegen? dat je de ene keer bijvoorbeeld als skydive piloot werkt, en dan na een paar jaar ergens anders werken?

alvast bedankt! Ik ben alvast een beetje aan het uitzoeken wat ik allemaal zou kunnen en willen.

Toegevoegd na 19 minuten:
En als je Piloot wilt worden bij een skydive vereniging(meestal op de Cessna 182) , heb je daar een speciale opleiding voor nodig? Of is het voldoende als je leert vliegen op de Cessna bij een club en dat je daar je GPL behaald(dus geen opleiding die een ton aan geld kost, die je wel moet betalen als KLM-piloot)

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Misschien kun je een keertje zelf bij zo'n bedrijf gaan kijken of hun een mail sturen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100