Mijn tijdelijke contract verloopt over 5 maanden en heb te horen gekregen dat deze niet zal worden verlengd. Kan ik al op zoek naar een andere baan?

Ik heb te horen gekregen dat mijn 3e tijdelijke contractuele aanstelling niet zal worden verlengd door mijn werkgever. Mijn volgende contract zou dus een contract worden voor onbepaalde tijd.
In principe kan een tijdelijk contract tussentijds niet worden opgezegd. Nu heb ik elders een baan aangeboden gekregen met betere perspectieven. Kan ik met de in acht neming van het gegeven dat mijn tijdelijke contract bij werkgever A niet zal worden verlengd in gaan op het aanbod van werkgever B?

Weet jij het antwoord?

/2500

Afhankelijk van je opzegtermijn kan dat gewoon hoor. Zoals de anderen al zeggen is dit meestal 1 maand, maar het kunnen er soms ook 2 zijn. Netjes van je werkgever dat hij je dit al op tijd laat weten; aan de andere kant ook weer stom, want ik durf te wedden dat als ie nog een jaar kon verlengen hij dit gedaan had. Je wordt gewoon 3 jaar gebruikt en dan vervangen....

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100