waarom is de legitimatie pas van beveiligers zo groot? oftewel de grijze pas.

De legitimatie pas van beveiligers is 2,5 keer groter dan een normale pas, zelfs ponskaarten worden gedrukt waar je bij staat. toch lijkt het in de beveiliging allemaal wat ouderwets. Maar waarom?

Weet jij het antwoord?

/2500

Dat komt door de afmetingen van de grijze pas. Beide zijden van dit document zijn langer, waardoor de pas niet alleen groter oogt, maar ook daadwerkelijk groter is.

Mijn vermoeden naar het waarom. De grijze pas word uiteindelijk getekend door jou zelf en ook nog eens door 2 verschillende instanties. Pasje ter plaatse laten drukken gaat dus niet. 1. Jij solliciteert ergens, je krijgt een grijze pas die nog niet geplastificeerd is, sterker nog er staat nog niets op. daar zet jij je handtekening op. 2. Dan word de pas ingevuld door de werkgever, die zet zijn gegevens erop, doet je foto erop, stempel over de foto, krabbel erbij klaar. 3. Dan gaat de pas naar de politie, die doet eerst je antecedenten onderzoek, als zij dat goedkeuren geven ze toestemming, en dan tekenen zij de pas en plastificeren hem. Daarna krijg jij hem weer van je werkgever. Met zo veel verschillende manieren van invullen, door verschillende personen, de ene doet het met de hand, de andere door printen, weer een ander met een stempel, moet er wel voldoende ruimte zijn.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100