Als je de economische kant op wil (studie) zijn er dan alleen maar kantoor baantjes?

Ik zou graag de economische kant op willen met studie alleen wil ik geen kantoor baantje maar meer iets met afwisseling of mensen kan dit?
Zo ja welke banen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Je kan ook docent economie worden op een middelbare school/universiteit!

Nee absoluut niet, ik doe momenteel een economische studie namelijk bank & verzekeringswezen. Hierin staat ook een optie om buitendienstmedewerker te worden. Hier ga je bij bedrijven of particuliere klanten op bezoek om hun verzekeringen door te nemen. Bij een accountant kun je ook voor kantoren de financien regelen. Je zit weliswaar op kantoor maar iedere keer op een ander kantoor en dus andere mensen. Toegevoegd na 30 seconden: En ongetwijfeld zijn er wel meer baantjes als ik wat bedenk zal ik dit aanvullen

Ook beroepen in horeca en toerisme vallen onder de sector economie. Denk aan opleidingen en beroepen als hotelmanager, reisleider, campinghouder. Verder beroepen in de internationale handel, of groothandel. Je kunt als vertegenwoordiger aan het werk. Of in de richting van marketing en communicatie, waarmee je bijvoorbeeld in de PR en reclame aan het werk kunt. Genoeg afwisselende mogelijkheden!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100