Waar kan je folders in het weekend bezorgen?

Ik wil graag folder/kranten bezorgen maar in het weekend. Ik kan alleen doordeweeks vinden, weet iemand een folderbedrijf waar ik in het weekend kan bezorgen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Hier komen de folders vaak zondagochtend binnen. Dus ik denk dat je moet overleggen met het bedrijf dat de folders verdeelt. Misschien is het toch mogelijk om ze een paar dagen later te bezorgen dan normaal (moeten er alleen geen acties voor zaterdag instaan)

Ik moet ze op maandag en dinsdag bezorgen. Maar zolang er geen klachten komen mag ik ze ook op zondag bezorgen, van mijn wijkleider

De acties uit de folders van grotere winkelketens als Hema, Blokker, Trekpleister, enz. beginnen vaak op maandag of dinsdag. Men wil die folders dus graag voor die tijd ontvangen. Dus het weekend lijkt me juist een prima tijdstip om deze folders te ontvangen (zo is het bij ons in de wijk ook. (Bezorging meestal op zondagochtend). Vraag aan de bezorger in jouw wijk wie het folderbedrijf in jullie gemeente is, want die is meestal per gemeente verschillend.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100