Hoe kan ik een baan vinden zonder vacatures?

Ik ben nu 1 jaar in Nederland, Ik studeer aan de Universiteit de Nederlandse taal, ik heb mijn studie bijna afgerond en beheers de Nederlandse taal redelijk goed.en ik wil een baan vinden zonder vacatures hoe kan ik dat doen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Dan zou je open sollicitatiebrieven kunnen gaan sturen naar werkgevers waar jij wel graag terecht wilt komen. Of je loopt alle uitzendbureaus langs om te vragen of ze daar een functie voor jou beschikbaar hebben.

Dan zul je bedrijven moeten bellen, en vragen of ze iemand zoeken in jouw werk. Of open sollicitaties schrijven. Je schrijft alle bedrijven aan en vraagt of ze een vacature hebben. maar de kans is klein.

Maak een goede cv, zoek een bedrijf waar je wil werken en stuur daar een goede open sollicitatiebrief naar toe, beschrijf goed je motivatie om daar te willen werken, je kunt ook naar bedrijven toe gaan en een open sollicitatie doen, neem dan je cv mee. Succes

Als je een specialisatie hebt, waarvan je denkt dat je echt iets bijzonders voor het bedrijfsleven of voor de publieke sector kan betekenen, is er nog het volgende: Je zou je kunnen aanmelden bij een zg Headhunter. Dat zijn bedrijven die gespecialiseerd zijn in plaatsing van hoogopgeleiden. Een dergelijke functie komt niet eens altijd in een krant of Intermediair, maar wordt onmiddellijk aan de headhunter voorgelegd, die dan zoekt naar een match. In de link een voorbeeld. Zorg in ieder geval voor een correct curriculum vitae, dat klinkt als een klok.

Bronnen:
http://www.lintberg.nl/vacatures/salary/10...

Volledig eens met bovenstaande antwoorden. Aanvulling: Vertel zoveel mogelijk mensen om je heen (buren, vrienden, kennissen, sport collega's) dat je een baan zoekt en wat je kunt. En benadruk dat ze je moeten benaderen zodra zij ergens een vacature weten.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100