wat doet een officier van de marechaussee allemaal?

Ik was erg nieuwsgierig bij sommige plaatsen zie ik staan van een officier vergaderd alleen maar en stuurt mensen aan. Maar toen zag ik een foto van een officier en een luitenant generaal die gewoon handboeien, pepperspray en een pistool op zak hadden. en de 1 was van een bike team Maar mij lijkt dat een officier dit werk ook doet toch? Of het lijkt me ook dat hij dit zelf bepaalt en een luitenant generaal al helemaal! klopt dit?

Weet jij het antwoord?

/2500

Bij de marechaussee is geen luitenant generaal. Maar een officier van de marechaussee werkt ook ondanks dat hij leiding geeft. Een pistool behoort gewoon tot de uitrusting. Verder hebben ze alleen de uitrusting bij zich als ze politie taken uitvoeren en verder niet. Toegevoegd na 29 minuten: Zie de links http://www.werkenbijdemarechaussee.nl/taken_bevintluchth.html

Bronnen:
http://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/kr...

Wat je ziet zijn alleen taken in vredestijd. In oorlogstijd worden ze MPs (militaire politie), bewaken de krijgsgevangenen en brengen troepen van en naar het front. En ze trekken daarbij een groen legeruniform aan met een blauwe MP band om de arm en een witte helm. Toegevoegd na 13 minuten: Daar is leiding nodig om je vraag te beantwoorden. Dan hebben ze ook geweren en zelfs een mitrailleur ipv een pistool.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100