Werken in de zorg: in welke functies kun je werken met vaste dagdiensten?

Richting: sociaal (ped)agogisch.
Ik stel de vraag naar aanleiding van de open dag in de zorg en mijn oriëntatie op een overstap naar de zorg; maar naar mijn idee is het moeilijk haalbaar als je ivm kinderen afhankelijk bent van vaste -liefst dag-diensten? Of zit ik er naast?
De enige functies die ik kan bedenken is werken op een dagactiviteitencentrum en in een kinderopvang instantie...wie kan me helpen met tips?

Weet jij het antwoord?

/2500

Idd een dagactiviteitencentrum, maar ook pedagogische zorg in het ziekenhuis, spitskracht (alleen vast op de spitstijden op bepaalde dagen. Verder zijn er ook instanties waar te praten valt over vaste diensten op vaste dagen. Ik denk dat je je het beste kan bedenken wat jou aantrekt voor doelgroep en dan binnen de doelgroep is verder informeren naar de mogelijkheden. Mijn ervaring is als je in gesprek gaat dat er een hoop mogelijkheden zijn.

Ik werk als gezinshulpverlener in de zorg. En moet 1 keer in de week verplicht bij de vergadering zijn. En de rest van de bezoeken deel ik samen met de gezinnen in. Ik werk bijvoorbeeld 2 dagen onder schooltijd,1 dag tot 18 uur en 1 avond. Dus heb nu alleen oppas nodig voor 1 dag. En het ideale is dat wanneer de kinderen een keer een dag vrij zijn dat je zelf je dag om kan wisselen en het niet meteen vrije dagen kost.

Huishoudelijk medewerker, werk van 9 tot max. 4u

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100