Ik begin morgen bij de Albert Heijn, maar ik heb geen All-in loon?

Ik heb gister mijn contract getekend en daar stond in dat ik €3,65 bruto zou verdienen. Maar een aantal mensen uit mijn klas werken er ook en zij hebben een All-in loon en verdienen dus meer per uur, omdat vakantiegeld etc. er al in zit. Dit is alleen beschikbaar voor mensen die minder dan 12 uur per week werken, ik heb aangegeven maximaal 8 uur per week te werken. Kan ik vragen voor een All-in loon? Ik ben 16, en zou dus volgens internet dan €4,71 verdienen met een All-in loon.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Op je contract staat een lager bedrag dan jouw All-in loon. Hier komt nog wat bij. Hoeveel dit is, kun je uitrekenen op het moment dat je je eerste salaris ontvangt. Ik ben 17, op mijn contract staat €4,18. Dit wordt uiteindelijk meer dan €5,00. Het bedrag op je contract klopt dus wel. =)

Iedereen die een contract heeft met minder dan 12 uur krijgt een all in loon bij Ah. Dit houd in dat je vakantiegeld in je uurloon verwerkt is net als de 46% winstuitkering. Je uurloon zal dus hoger liggen dan dat van iemand met een contract van 12 uur of meer. Deze personen krijgen een 13e maand uitbetaald. Groeten van een teamleider bij Ah.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100