Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

wat verdien je als groepsleider in een TBS kliniek? ik ga hierop solliciteren maar heb geen flauw idee wat ik als loon kan vragen

Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
3.5K

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (2)

Je kan wel wat vragen, maar waarschijnlijk kom je in een bepaalde schaalverdeling afhankelijk van je functie. Je kan in de cao alvast kijken hoe de schalen ingedeeld zijn.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Waarschijnlijk reageer je op een advertentie, waarin meestal wordt aangegeven welke CAO wordt gehanteerd en soms ook de inschaling. Afhankelijk van de TBS kliniek valt deze onder de CAO GGZ, CAO gehandicaptenzorg of het Rijk.
Als voorbeeld kun je inderdaad naar de eerder toegevoegde schalen van de CAO GGZ kijken, deze geven een goede indicatie. Als groepsleider word je, afhankelijk van de zwaarte van de functie en jouw opleiding, meestal in schaal 40 of 45 ingedeeld.
Een ruime inschatting is dat je tussen de 1800 en 2900 EUR bruto zult verdienen bij een fulltime dienstverband, excl. ORT en dergelijke.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding