Ik ben nu de enige vrouw aanwezig op de afdeling en ik wil graag een lift naar huis; hoe manipuleert u uw collega's?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik ga een decolleté dragen, hoge hakken en een kort rokje... En dan staan ze allemaal te wachten om me naar huis te brengen voortaan... Daar hoed ik dan nog niet om te vragen zelf...

Als dat manipuleren is: benader de man van je keuze en vraag het hem.... en zeg dat hij bij je mag eten!

Ik vraag gewoon: "Wie wil mij een lift naar huis geven?" Aanrader, werkt prima. Toegevoegd na 20 minuten: Als je collega's je zo vaak naar huis moeten brengen dat het regelmaat wordt, dan zou ik een kilometervergoeding afspreken. Wel zo eerlijk. Toegevoegd na 1 uur: Ik lees net dat je gewoon wilt weten of vrouwen op GV op hun werk weleens hun charmes in de strijd gooien. Natuurlijk doe ik dat! Ik bied mijn collega's weleens koffie aan in ruil voor het doen van een kleine taak. Ik roep weleens dat het eerste biertje van mij is, als ik een borrel organiseer en probeer mensen mee te krijgen, terwijl iedereen gewoon een tientje inlegt. Ik lach vriendelijk en geef mensen soms iets vaker gelijk ("ja, inderdaad!") dan strikt noodzakelijk is. En misschien zit ik zelfs weleens aan m'n haar! Oeh, foei! Maar volgens mij valt dat allemaal gewoon onder zakelijk flirten en doet iedereen zulke dingen.

Is manipuleren echt nodig. Als je goed contact heb met je collega's zou je het ook gewoon kunnen vragen. Sorry maar manipuleren kan ik echt niet waarderen. En dat je de enige vrouw bent heeft hier ook niks mee te maken.

Dat moet je gewoon vriendelijk vragen! Manipuleren is uit den boze!

Vraag wat je wilt,nee heb je ,ja kun je krijgen Manupuleren is niet netjes.

Manipuleren? Ik ben benieuwd op wat voor een bedrijf jij werkt. Vind het vrij negatieve lading hebben. Als ik een lift nodig heb, dan vraag ik de collega die het dichtst bij mij in de buurt woont of ik eventueel met hem mee kan rijden (beter gezegd: een eindje meerijden, de dichtstbijzijnde collega woont 20 km van me vandaan, hij heeft me wel eens op het station in zijn woonplaats afgezet toen ik autoproblemen had, (hij wilde me wel thuis brengen, maar dat vond ik onzin), scheelde me toch aardig wat Euro's ten opzichte van het station in de plaats waar ik werk). Nooit een probleem, omgekeerd ook niet. Ik kom door de plaats waar bovengenoemde collega woont. Als hij een keer vervoersproblemen heeft, dan belt die ook even. Je bent collega's. Als je een beetje een normaal bedrijf hebt moet dat toch geen probleem zijn.

Als je een echte vrouw was geweest had je deze vraag niet hoeven stellen.... Vrouwen MANipuleren mannen doorgaans altijd, wellicht zonder dat ze het doorhebben. Of werk je soms op de redactie van de gaykrant? dan wordt het een stuk lastiger! ;)

Nou Cyberzero, waar moet je heen en hoe laat?

Er is niks vreemds aan om gewoon een lift naar huis te vragen.gewoon die vraag stellen aan je collega,s,klaar uit.

Je zet jezelf als vrouw wel heel laag neer, waarom manipuleren, of lig je zo laag in de groep dat dat nodig is om een lift aangeboden te kunnen krijgen? Vraag gewoon wie die richting op moet en of je een stukje mee mag rijden. Ik zie het probleem niet. en om op je vraag een duidelijk antwoord te geven, ik manupuleer mijn collega's niet, ik hou van eerlijkheid en ben liever rechtstreeks

Als je het aan mij vraagt, mag je best naast me komen zitten in de trein. Houd er wel mee dat voor de etappe daarna mijn bagagedrager nogal hard is.

Ik zou mn broek laten zakken. Manipulee overflakkeee

Aan de collega die het dichte bij mij woont, vraag ik: "Ben jij vandaag met de auto?" Zo ja: "Mag ik straks misschien met jou meerijden?" Kan of mag dat niet, dan vraag ik de volgende, voor zover die niet heeft meegeluisterd en het uit zichzelf aanbiedt. Niet echt antwoord op de vraag, want het is geen manipulatie. Maar als je een redelijke vraag en redeljike collega's hebt, heb je ook geen manipulatie nodig. En heb je geen redelijke collega's, tja, persoonlijk zou ik er dan ook niet bij in de auto willen zitten... Wat heeft 'de enige vrouw op de afdeling' zijn er trouwens mee te maken?

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100