Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Ongeveer Hoeveel verdiend een leidster/ pedagogische medewerkster per maand met 36 uur per week? (Ervaring +/- 4 jaar)

None

Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
1.2K

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (2)

Salarisindicaties voor 2011 volgens website www.youchooz.nl:

Als beginnend pedagogisch medewerker kinderopvang kun je rekenen op een bruto salaris van zo'n € 1.775,- per maand. Dit kan oplopen tot ongeveer € 2.420,-. Deze bedragen zijn exclusief 3,5% variabele eindejaarstoeslag, 8% vakantietoeslag en eventuele onregelmatigheidstoeslagen.

Volg je de opleiding Sociaal Pedagogisch Werker (SPW 3) / Pedagogisch Medewerker Kinderopvang via de beroepsbegeleidende leerweg BBL en werk je bij een kinderopvangorganisatie als leerling pedagogisch medewerker? Ook dan ontvang je een salaris dat is vastgelegd in de cao Kinderopvang. Gedurende de tijd dat je er werkt, is het salaris voor 36 uur per week ongeveer als volgt:
1e jaar: € 1.430,-
2e jaar: € 1.460,-
3e jaar: € 1.495,-
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Met 4 jaar ervaring zou je ingeschaald worden in schaal 6 trede 12. Daarbij hoort een brutosalaris van € 1939,00 per maand. Exclusief eventuele eindejaarsuitkering (is in de CAO niet gegarandeerd), en vakantiegeld 8%.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding