Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Het beste antwoord

Zorg dat je je lekker voelt in de kleding die je aan hebt, dat geeft zelfvertrouwen en verder denk ik dat je vandaag, als eerste dag, niet veel meer hoeft te doen dan luisteren wat er uitgelegd wordt. Probeer te ontspannen door goed op je ademhaling te letten.
Veel succes!
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden

Andere antwoorden (3)

Het is niet zo gek dat je de eerste dag zenuwachtig bent. Laat deze eerste dag gewoon over je heen komen. Meestal wordt er rekening mee gehouden dat je er voor de eerste keer bent.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Het is helemaal niet raar dat je zo nerveus bent. Zo'n eerste dag is altijd spannend. Mensen snappen dat heus wel, ze zullen je echt niet gek aankijken dat je je niet op je gemak voelt. Wees gewoon jezelf! En laat het allemaal maar rustig over je heenkomen. Als je echt té zenuwachtig bent, zeg het dan gewoon. Iedereen heeft daar begrip voor en zal proberen je op je gemak te stellen.

Succes!
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Doe inderdaad kleren aan waar je je prettig in voelt,probeer de namen te onthouden van de mensen die zich voor stellen,toon interesse en stel vragen.Stel je bescheiden op en have fun.
Suc6 het gaat je vast lukken.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding