Hoe verstuur je het best een CV?

Ik moet mijn CV versturen voor een vakantiejob via mail. Wat is nu het beste? De CV in een bijlage meezenden, of in de mail zelf? Indien ik dit beter in een bijlage doe, welk bestandsformaat?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Absoluut in een bijlage, dan kun je ook een fatsoenlijke lay-out gebruiken. Als formaat zijn Word-documenten en PDF-documenten het meest geaccepteerd. Persoonlijk verstuur ik mijn CV altijd als PDF.

je zet de tekst voor de sollicitatie gewoon in je mail. en je cv voeg je toe als bijlage. je kan je cv het best gewoon in word zetten. is door iedereen te openen en gemakkelijk te printen. succes

Ik stuur hem altijd als bijlage mee, dan is naar mijn idee hij te printen zonder vervuiling van mailgegevens, Verder geeft het de gelegenheid om nog iets korts in de mail te zetten een enthousiaste zin bijvoorbeeld. Ik verstuur het altijdin Word en heb er nog nooit klachten over gehad.

Tip: zet er niet boven 'cv', maar 'curiculum vitae' (daar is het de afkorting van). Dat ziet er intelligenter uit : )

Ik stuur het altijd in de mail zelf en ook nog eens als bijlage, Waarom meestal printen ze alleen de mail en vergeten ze de bijlage, zet op je cv wel je naam adres en tel. no. want printen ze hem wel uit dan komt hij op de stapel te liggen vergeten hem vast te nieten en kans verkeken maar door alle gegevens ook op het cv te zetten heb je ineens 2 kansen succes.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100