hoe kom ik aan een baan in Nederland. ik probeer al een tijdje te solliciteren, maar er komt maar niets uit de bus. wie kan mij helpen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Als je een sollicitatiebrief schrijft net als deze vraag, kom je inderdaad niet aan een baan. Het ontbreekt aan alle benodigde details. Zorg dat je een goede CV erbij hebt, zorg dat je goed Nederlands gebruikt, motiveer waarom jij zo geïnteresseerd bent in deze baan en waarom ze jou moeten aannemen voor die baan.

Ik moet wel zeggen gezien bovenstaande reactie dat het niet alleen daar aan ligt, het is tegenwoordig ook heel lastig om een baan te krijgen , laat je ook is inschrijven bij een uitzendbureau

* Ga naar het arbeidsbureau en laat je daar helpen bij het solliciteren. Een goede brief schrijven en een goed CV opstellen is niet zo makkelijk. * Schrijf je in bij verschillende uitzendbureaus. * Schrijf je in op alle vacaturesites die je maar kan vinden: Hier een paar voorbeelden. http://www2.monsterboard.nl/subject/vacature/vacature.html http://www.nationalevacaturebank.nl/informatie/site/werk_zoeken.html * Zoek bedrijven waar je graag zou willen werken en stuur die een open sollicitatie.

Pak alles aan, via een uitzendburo is dat goed te doen. Vanuit een werksituatie vind je makkelijker een passendere baan, dan vanuit thuiszitten.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100